GÜMÜŞHANE / KÜRTÜN - Kürtün Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

“GENÇLİK BULUŞMALARI” kapsamında; Eğitimci, yazar, akademisyen Prof Dr. Halit ERTUĞRUL tarafından okulumuz konferans salonunda lise öğrencilerine yönelik söyleşi ve imza programı düzenlendi. Kıymetli hocamız Prof. Dr. Halit ERTUĞRUL’ a sunumlarından dolayı teşekkür ederiz.

May

4-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere istiklalimiz, istikbalimiz ve aziz vatanımız uğruna şehadete yürüyen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı vesilesi ile okulumuz öğrencilerinden Senem KIR, Fatmanur KOÇ, Hüseyin Yağız ALEMİN, Zeynep YÖNDEMİR, Aytuğ Emircan DÜZGÜN ve Eser ÇALIŞIR Kürtün Belediye Başkanı Sayın Ahmet KANAT' ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Sayın Ahmet KANAT bütün öğrencileri temsilen makamını 6.Sınıf öğrencisi Senem KIR' a devretti ve isteklerini dinleyerek notlarını aldı.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte iftar programı gerçekleştirildi. İftar programımıza İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin AK katılım sağladı. İftar sonrası voleybol etkinliği düzenlendi. Emeği geçen ve katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphane Haftası kapsamında okulumuzda kitap okuma saati etkinliği tüm sınıflarda gerçekleştirildi.

Mrt

18-24 Mart 2024 Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında kulüp öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte ziyaretler gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin AK' ın katılımıyla, okulumuz Geleneksel ve Görsel Sanatlar kulübü danışman öğretmenleri Betül TAŞDELEN ve Ayşe EKİZ ÖZCAN tarafından program gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ayrıca ilçemiz Toplum Sağlığı Merkezi Hemşiresi Hatice CANDEMİR' e teşekkür ederiz. ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü kapsamında okulumuz Kültür-Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü Öğretmenleri Mustafa ÇAKMAK ve Öznur OLGUN tarafından öğrencilerin katılımıyla program gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Rukiye KARA ve Emine ÇAMKERTEN, Arapça Öğretmeni Nazlı BEDİR tarafından KUDÜS - FİLİSTİN programı yapıldı. Etkinliğimize İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeydi KÜÇÜK, İlçe Müftüsü İsa AKBAŞ ve Okul Müdürleri tarafından katılım sağlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Şbt

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında okulumuzda "Coğrafi İşaretli Ürünler Ve Yöresel Ürünler Etkinliği" yapıldı. Programımıza Kürtün İlçe Kaymakamı Sn. Okan DAĞLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hüseyin AK ve kurum amirleri katıldı. Programda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Peygamber Sevdalıları Derneği Tarafından yapılan O'nu Oku O'nu Yaşa Siyer Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Ödüllendirildi.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencileri yararına kermes düzenlenmiştir. Emeği Geçen Öğrenci, Öğretmen ve Velilerimize  teşekkür ederiz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında dereceye giren 9/A sınıfı öğrencimiz Ensar Yiğit NARİN'i  ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder  başarılarının devamını dileriz.

Ara

"Allah'ın mescitlerini ancak Allah'a ve âhiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve sadece Allah'tan korkan kimseler gerçek mânada îmâr edebilir. Doğru yola ermiş olmaları umulanlar işte bunlardır." (Tevbe 18) müjdesine erişebilmek için mescidimizin yeniden düzenlenmesinde emeği geçen İlçe Müftümüz İsa AKBAŞ'a  Merkez Cami İmam Hatibimiz Hacı Mehmet Sevindik'e okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer AKTAŞ'a Okulumuz Müdür Vekili Umut ARSLAN'a teşekkür ederiz.

"Muhtaç değilsin ki kullara Resul, ümmetin sana muhtaçtır

Senin ümmetin olmak ya Muhammed, şereftir, başlarda taçtır"

Okulumuz Mesleki Tatbikat Külübü öğretmenleri Rukiye KARA, Emine ÇAMKERTEN ve Nazlı BEDİR tarafından Mevlid-i Nebi programı ve ortaokul-lise düzeyinde Siyer-i Nebi yarışması yapıldı. Dereceye giren öğrencilere Okul Müdürümüz Umut ARSLAN hediyelerini takdim etti. Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.